top of page

COVID19

We hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid verkeren. Het coronavirus raakt ons allemaal en ook in Indonesië groeit het aantal besmettingen. Wij willen jullie op de hoogte brengen van de situatie en de maatregelen die Ibu Ketut heeft getroven voor het leercentrum. Ook willen we jullie op de hoogte brengen van wat veranderingen in ons bestuur.

De regering van Indonesië heeft 8 211 personen met COVID-19 gemeld. Er zijn 689 sterfgevallen gerelateerd aan COVID-19 gemeld en 1002 patiënten zijn hersteld van de ziekte. Op Bali zijn er 183 coronapatienten gediagnostiseerd en 4 sterfgevallen ter gevolge van het virus. De WHO werkt samen met de Indonesische regering om de de situatie te volgen en verdere verspreiding te minimaliseren. (WHO, 24-4-20) Maatregellen in het leercentrum Eka Chita Pradnyan We zijn trots op hoe de lokale staff hun verantwoordelijkheid hebben genomen. Hieronder lees je welke maatregelen er op dit moment van toepassing zijn in het leercentrum. - Er worden geen lessen meer gegeven in het leercentrum- Dagelijks mogen er zes kinderen verspreid over de dag bij het leercentrum komen om contact op te nemen met hun sponsor en om de ecologische tuin te onderhouden. - Er komen geen vrijwilligers meer bij de stichting, en de vrijwilligers die aanwezig waren zijn allemaal veilig thuis gekomen.- De kinderen gaan ook individueel of onder begeleiding van Ibu Ketut rond in de omgeving voor hun clean ups/trashpicking.

We hopen jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er nog vragen zijn dan mogen jullie contact met ons opnemen via; michael@yeahind


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page