top of page

10 redenen waarom je nu je tas wil inpakken en vrijwilligerswerk wil komen doen bij Eka Chita Pradny

Wil jij indonesië echt beleven? Kom dan vrijwilligerswerk doen bij Eka Chita Pradnyan. 10 redennen waarom je voor Eka Chita Pradnyan moet kiezen? Makkie! 1. Je ontdekt het echte authentieke Bali. Als vrijwilliger bij Eka Chita Pradnyan leef je in een Kampong samen met de lokale bevolking. Zij nemen je graag mee naar alle lokale feesten en ceremonies.

2. Je leeft samen met een warm Balinees gezin waar je in korte tijd de beste vrienden mee wordt.

3. In de omgeving Tabanan kom je echt tot rust.

4. En je hebt de prachtige natuur helemaal voor jezelf. Kijk jij je ogen ook uit naar de prachtige foto's van rijstvelden in Bali? In Tabanan district vind je deze prachtige rijstvelden, en het mooiste is dat je ze helemaal voor jezelf hebt.

5. Door de ontelbare keren dat je warm wordt toegelachen sta je elke ochtend met een lach op je gezicht op.

6. Je voelt je een echte ontdekkingsreiziger als je de omgeving ter voet betreed en de een na de andere waterval helemaal voor jezelf hebt.

7. Je word binnen de kortste keren een pro op de scooter! want als je ergens wilt komen heb je wel een scooter nodig. Gelukkig kun je hier prima mee oefenen in de rustige omgeving van het learning centre.

8. Je bent op steenworp afstand van Balian beach! Bij dit strand kun je na een middag lesgeven tot rust komen met een lekkere cocktail of een lesje yoga. Ben jij een echte durfal dan kun je hier je hart ophalen bij de wilde golfen en een surfbord pakken.

9. Je wordt ontzettend creatief! Het leven bij de school is behoorlijk basic. Je leert dus echt op creatief aan de slag te gaan in het maken van jouw lesprogramma bijvoorbeeld.

10. Elke avond een zonsondergang helemaal voor jezelf. Geen zin in een zonsondergang op een vol strand? Hier heb je de zonsondergang helemaal voor jezelf. Oke, misschien deel je hem wel met wat lokale mensen of andere vrijwilligers en een flesje Bintang.

En dan nu de allerbelangrijkste reden: het werk is geweldig! Je leert in korte tijd ontzettend veel over lesgeven en over een andere cultuur. Samen met de kinderen en de manager en de lokale docent heb je de grootste lol en ondertussen leer je de kinderen ontzettend veel. Dankbaar werk dus dat je voor altijd bij zal blijven!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page