top of page

6 redenen waarom je Team YEAH moet sponsoren

Op 23 september lopen we met team YEAH van Amsterdam naar Zaandam om geld op te halen voor Stichting Youth Education and Health. De opbrengst zal gebruikt voor het ontwikkelen van gezondheidseducatie projecten en het aanschaffen van lesmateriaal

1. Stichting YEAH zet zich in voor (gezondheids-)educatie projecten in Indonesië. Een prachtig doel toch? Wij geloven in een goede en gezonde toekomst voor iedereen. De opbrengst zal worden ingezet zodat de stichting dit mooie werk kan blijven. 2. Wij werken ons in het zweet jij hoeft alleen maar even op de knop support te klikken, goede deal toch? 3. De stichting heeft een ANBI code, dit betekend dat jij zeker weet dat het geld goed terecht komt. Dus je hoeft nergens druk over te maken. En wie weet kan het je aan het eind van het jaar ook nog een belasting voordeeltje opleveren. 4. Heb je niet net je vakantiegeld ontvangen? 5. Na de goede daad van het doneren smaakt jouw wijntje of biertje op het terras straks veel lekkerder. En dat met een simpele druk op knop. 6. Omdat het, omdat het.. prachtig is!

Hebben we je nu dan overtuigd? Als je ons willen sponsoren kan dit door te klikken op support en jouw donatie bedrag te kiezen. Bedankt


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page