top of page

Wij rennen van Amsterdam naar Zaandam, sponsor jij ons naar de finish?


Op 23 september lopen we met team YEAH van Amsterdam naar Zaandam om geld op te halen voor Stichting Youth Education and Health. Stichting YEAH zet zich in voor (gezondheids-)educatie projecten in Indonesië. Stichting YEAH is een vervolg op Stichting Indonesië 2007. Wij geloven in een goede en gezonde toekomst voor iedereen. De opbrengst zal gebruikt voor het ontwikkelen van gezondheidseducatie projecten en het aanschaffen van lesmateriaal. Bij deze wil ik jullie vragen om ons naar de finish te sponsoren zodat we er met zijn allen voor zorgen dat het werk van de stichting kan worden voortgezet! Als jullie ons willen sponsoren kan dit door te klikken op support en uw donatie bedrag te kiezen. Alvast bedankt! Sponsor ons naar de finish!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page