top of page

Oliebollen en appelflappen toernooi Zwaluwen Utrecht

Vrijdagavond een geslaagd Oliebollentoernooi bij Zwaluwen Utrecht 1911 zaalvoetbal. Waarvan de opbrengst aan de stichting is gedoneerd. We willen iedereen bedanken voor hun enthousiasme en hun bijdrage! Lees Hieronder het verslag van de avond door Zwaluwen of geniet van de foto impressies van de avond.

Vrijdag 5 januari is het Oliebollen en Appelflappen toernooi gespeeld. Het was al weer een paar jaar geleden dat we voor het laatst een mannentoernooi hadden, maar gelukkig hebben Michael van Es en Jorrit Hansen de traditie nieuw leven ingeblazen! En ze hebben toegezegd dat ze de traditie volgend jaar willen doorzetten. Hulde! Het toernooi was druk bezet met 11 Zwaluwen teams en een gastteam van BZVV. Na de poulefase speelde elk team nog "een finale". Er werd gestreden in twee categorieën, zodat er ook twee bekers te winnen waren. Uiteindelijk won team 16 van Tom Blankendaal de Appelflappenbokaal en BZVV1 de Oliebollenbokaal. BZVV1 won na een geweldige strijd tegen team 5 van ZU1911. Na verlenging moesten penalties de beslissing brengen. Team 5 met broer en zus Victor en Sophie Ouwehand schoten keer op keer raak, maar 1 misser was uiteindelijk fataal. Het toernooi kende een kleine opbrengst en die komt ten goede van stichting YEAH, Youth Education and Health (www.yeahindonesia.com) . Al met al een prima start van de tweede helft van het zaalvoetbalseizoen, enkele leerpuntjes voor volgend jaar en weer een bewijs dat zaalvoetbal leeft, zeker bij Zwaluwen Utrecht met zijn 31 teams! We zien jullie allemaal graag bij het Zwaluwen oliebollen en appelflappen toernooi van 2018!


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page