top of page

Informatie over de veranderingen bij Stichting Indonesië 2007

Wieringerwaard, oktober 2017

Aan alle sponsors, vrienden van Stichting Indonesië 2007, belangstellenden en volgers van onze stichting

Hiermee willen wij u op de hoogte brengen van veranderingen die plaatsvinden binnen onze Stichting Indonesië 2007. Sinds 1 oktober hebben wij de stichting overgedragen aan nieuwe bestuurders. Zij zullen de stichting voortzetten zoals die al 10 jaar aan het werk is en willen het gaan uitbreiden met aandacht voor gezondheid in Indonesië. De nieuwe bestuurders zijn Elke Weener en Michael van Es, samenwonend in Utrecht en beide eerder vrijwilliger geweest bij het schooltje Eka Chita Pradnyan in Samsaman. Hun betrokkenheid is groot en zij willen met heel veel enthousiasme de Stichting voortzetten. Zij hebben een bestuur samengesteld waarbij Trudy van der Maden (huidige voorzitter en oprichtster van de Stichting) adviserend lid blijft.

Elke en Michael hebben inmiddels kennis gemaakt met de Stichting Wins. Stichting Wins Nederland is betrokken bij stichting Indonesië 2007 i.v.m. de kind sponsoring van o.a. de school in Samsaman.

Er zullen enkele verandering zijn omdat Elke en Michael een andere naam gaan gebruiken die wat meer de lading gaat dekken van hun plannen. Zij willen het werk van de stichting gaan uitbreiden, nl. het “waarmaken van gezondheid en educatieprojecten” in Indonesië.

De naam Stichting Indonesië 2007 zal veranderen in Stichting Youth Education and Health.

"Als vrijwilligers bij het schooltje Eka Chita Pradnyan in Samsaman , hebben wij zelf mogen ervaren hoe Stichting Indonesië 2007 een bijdrage levert aan de toekomst van de kinderen in Indonesië. Sindsdien voelen wij ons betrokken bij de kinderen, Trudy en de school. We hebben enorm veel bewondering voor hoe de stichting in de afgelopen jaren is gegroeid en haar doelen heeft behaald. Wij vinden het een eer dat we dit mogen voortzetten en zijn blij dat Trudy hierin, met haar ervaring, een actieve rol betrekt. We gaan ons de komende jaren dan ook met veel plezier inzetten om deze mooie doelen samen met u te blijven realiseren." Wij houden u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen via www.yeahindonesia.com en de nieuwsbrief. Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar op: info@yeahindonesia.com

Stichting Indonesië 2007 wil een ieder hartelijk bedanken voor het vertrouwen en steunen van ons werk in de afgelopen tien jaar dat de Stichting bestaat en wij wensen het nieuwe bestuur heel erg veel succes voor de toekomst.

Stichting Indonesie2007/Youth Education and Health

Trudy van der Maden/ Mike en Elke

Marian Vierveijzer

Netty de Bruiyne

Oscar Blom

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page