April 30, 2020

Please reload

Recente berichten

10 redenen waarom je nu je tas wil inpakken en vrijwilligerswerk wil komen doen bij Eka Chita Pradnyan in Tabanan, Bali.

May 23, 2018

1/5
Please reload

Uitgelichte berichten

Afscheid vrijwilligers Eka Chita Pradnyan, juni 2017

June 11, 2017

Vandaag nemen wij afscheid van vrijwilligers Lizzie Lang (Engeland) en Isabelle Larere (Frankrijk). Lizzie en Isabelle, het was geweldig tijd met jullie in Samsaman, jullie hebben veel tijd en energie besteed aan onze kinderen.

Today is the day farewell to volunteers Lizzie Lang (England) and Isabelle Larere (France). Thank you Lizzie and Isabelle, it was amazing time with you in Samsaman. You spent many times and energy with the children in Samsaman.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags